دیدار هیات رهبری اتاق تجارت و سرمایه گذاری با صادرکنندگان قالین مارکیت نجیب زراب

هیات رهبری اتاق تجارت و سرمایه گذاری افغانستان، محترمان: محمد یونس مهمند معاون اول اتاق، سید جاوید برهان رئیس روابط بین الملل هیات مدیره، خانجان الکوزی عضو هیات مدیره و رئیس اتاق مشترک افغان- پاک، سید پرویز سادات هوفیانی و احمد شکیب احمدیار اعضای هیات مدیره اتاق و محترم امید حیدری مشاور ارشد اتاق، با محترم حاجی غلام قادر سخی زاده عضو هیات مدیره اتحادیه قالین و تیم همراه شان در مارکیت نجیب زراب دیدن کرده و پیرامون مشکلات سکتور قالین بحث و تبادل نظر نمودند.
 
آقای سخی زاده، تشریف آوری هیات رهبری اتاق تجارت و سرمایه گذاری را به مارکیت نجیب زراب خیر مقدم گفته، مشکلات سکتور قالین را با رهبری اتاق مطرح ساخته و از ایشان خواست که در هماهنگی با ادارات ذیربط حکومتی در قسمت ایجاد تسهیلات بیشتر تجاری، معرفی اعضای سکتور قالین در نمایشگاه های ملی و بین المللی، تدویر نمایشگاه قالین در کشور و دریافت مارکیت های بزرگ بین المللی برای قالین صادراتی افغانستان تلاش های بیشتری را بخرج دهند.
آقای مهمند، قالین را یکی از صنایع ملی و از اقلام مهم صادراتی افغانستان خوانده و نقش آنرا در رشد اقتصاد و ایجاد اشتغال برای هموطنان ما مهم توصیف کرد. وی، در رابطه به نمایشگاه که چندی بعد در کشور آلمان تدویر میگردد، به اشتراک کنندگان معلومات ارایه کرده و از تمام صادرکنندگان قالین خواست که به شکل گسترده در نمایشگاه مذکور اشتراک نمایند.
محترم مهمند، در رابطه به تلاش های اتاق تجارت و سرمایه گذاری به منظور دریافت مارکیت های بزرگ بین المللی برای اموال صادراتی افغانستان طی سالیان متمادی صحبت کرده و حمایت همه جانبه اتاق را از تمام محصولات تولیدی کشور اعلام داشت. وی، از تمام صادرکنندگان سکتور قالین خواست که تمام مشکلات و پیشنهادات شانرا در هماهنگی با اتحادیه قالین به اتاق به شکل کتبی بسپارند.
معاون اول اتاق، در رابطه به چهارمین نمایشگاه ملی و بین المللی امام ابوحنیفه (رح) که قرار است چندی بعد از سوی اتاق تجارت و سرمایه گذاری در شهر کابل برگزار گردد، یاد آورشده و وعده همکاری خویش را در قسمت اختصاص سالون جداگانه به این سکتور نمود.
آقای برهان، اتاق تجارت و سرمایه گذاری را حامی سکتور خصوصی و پل ارتباط با حکومت خوانده و حمایت کامل اتاق را از محصولات تولیدی کشور، ابراز نمود.
آقای الکوزی، نقش سکتور قالین را در ایجاد اشتغال مهم توصیف کرده و روی چگونگی توسعه صنعت قالین از لحاظ صحی و استفاده از تکنالوژی عصری جامعه تاکید ورزید. وی، رشد اقتصاد کشور را وابسته به افزایش تولیدات داخلی و حل مشکلات سکتور بانکی در قسمت داد و ستد با کشور های همسایه، مهم خواند.
 
 
 
 
 
 
شنبه، 14 سرطان، 1404