محترم شفیق الله عطایی سرپرست ریاست هیات عامل اتاق تجارت و سرمایه گذاری افغانستان با حضور داشت محترم میرویس هوتک معاون مالی و اداری هیات عامل و مسوولان دیپارتمنت های روابط بین الملل و خدمات تجارتی و پالیسی اتاق به گونهی آنلاین با محترم یوسف حسن خلاوی سکرتر جنرال اتاق تجارت، صنایع و زراعت کشور های اسلامی که 57 عضو دارد در مورد تامین روابط اتاق تجارت و سرمایه گذاری افغانستان با کشور های عضو این اتاق دیدار و تبادل نظر کرده و بر تحکیم روابط میان اعضای آن تأکید ورزید.
در نخست آقای عطایی، هدف بنیادی این دیدار آنلاین را بهبود روابط و ایجاد تسهیلات برای بازرگانان و سرمایه گذاران افغانستان دانسته و از آن استقبال کرد.
وی هم چنان در مورد چگونگی کارکرد های اتاق تجارت و سرمایه گذاری افغانستان به آقای یوسف حسن خلاوی معلومات داده و گفت که هم اکنون اتاق با قدامت تاریخی نود ساله برای ایجاد تسهیلات و فراهم کردن زمینه سرمایه گذاری در افغانستان تلاش های زیادی را برای سرمایه گذاران انجام داده است و به این تلاش ها ادامه میدهد.
هم چنان در این دیدار سکرتر جنرال اتاق تجارت، صنایع و زراعت کشور های اسلامی وعده سپرد که یک اکادمی را برای فراهم کردن آموزش های مسلکی برای داوطلبان ایجاد می کند و این مرکز زیر نام ( اسلامیک اکادمیک) فعالیت خواهد کرد.
او گفت که این اتاق به زودی دو نشست را در کشورهای اندونیزیا و آذربایجان در سه سکتور از قبیل قهوه، چای و ککو برگزار می کند که اتاق تجارت و سرمایه گذاری افغانسان نیز می تواند در هماهنگی با اتاق تجارت اسلامی در این نشست ها اشتراک کند. وی هم چنان وعده سپرد که این اتاق آماده ی اهدای سرتیفیکت حلال برای اتاق تجارت و سرمایه گذاری افغانستان است که با استفاده از آن می تواند به دستاورد های خوبی نایل شود.
آقای عطایی، از سکترجنرال اتاق تجارت، صنایع و زراعت کشور های اسلامی خواستار بلند بردن ظرفیت کارمندان اتاق شده و گفت که اتاق تجارت اسلامی تلاش نماید تا سرمایه گذاران خارجی را برای سرمایه گذاری های بیشتر در افغانستان تشویق کند تا سرمایه گذاری نمایند.
سکترجنرال اتاق تجارت اسلامی با تائید سخنان آقای عطایی گفت: اتاق تجارت و سرمایه گذاری افغانستان با توجه به ارزیابی های که در چند سال پسین در بخش های گونه گون داشته است می تواند پیشنهاداتش را در بخش های مشخص برای رهبری این اتاق ارایه کند تا با کشورهای عضو در میان گذاشته و در بخش های که علاقمندی برای سرمایه گذاری درافغانستان وجود داشته باشد سرمایه گذاری صورت گیرد.
از سوی دیگر وی وعد سپرد که اتاق تجارت، صنایع و زراعت کشور های اسلامی به زودی یک نمایشگاه را در مورد رشد سرمایه گذاری های مشترک برگزار می کنند.