محترم سیدزمان هاشمی رئیس هیات عامل اتاق تجارت و سرمایهگذاری افغانستان همراه با محترم یونس قاضیزاده رئیس اتاق تجارت و سرمایهگذاری هرات ظهر روز چهارشنبه با کارمندان بخش اجرایی اتاق تجارت و سرمایهگذاری هرات دیدار و گفتگو کردند.ابتدأ محترم یونس قاضی زاده رئیس اتاق تجارت و سرمایهگذاری هرات حضور آقای هاشمی را خیرمقدم گفته و از فعالیتهای بخش اجرایی این اتاق ابراز سپاس و قدردانی کرد. وی افزود که بدون شک تیم کاری اتاق تجارت و سرمایهگذاری هرات شب و روز تلاش دارند تا وظایف خویش را به نحو احسن انجام دهند.بعداً هر کدام از کارمندان این اتاق از اجراآت در وظایف خویش به صورت جداگانه صحبت کرده، چالشها و مشکلات فراراه کاری شان را نیز بیان کردند.
در اخیر محترم سیدزمان هاشمی رئیس هیات عامل اتاق تجارت و سرمایهگذاری افغانستان از اجرای وظایف کارمندان اتاق هرات سپاسگزاری کرده و افزود که هر طرح و پیشنهادِ که بتواند کار در اداره را قویتر سازد از آن استقبال خواهند کرد.
بعداً هر کدام از کارمندان این اتاق از اجراآت در وظایف خویش به صورت جداگانه صحبت کرده، چالشها و مشکلات فراراه کاری شان را نیز بیان کردند.