محترم محمدیونس مهمند معاون اول هیات مدیره اتاق تجارت و سرمایه گذاری افغانستان، در حضورداشت محترم میرویس هوتک سرپرست ریاست هیات عامل و مسوولان دیپارتمنت های اتاق، نشستی مشورتی را با نمایندگان شرکت های ترانسپورتی در زمینه طرح تعیین کرایه که از سوی وزارت ترانسپورت و هوانوردی ترتیب گردیده بود، برگزار کرد.
آقای مهمند، سکتور ترانسپورت را یکی از بزرگترین و با اهمیت ترین سکتور ها در کشور یاد کرده و نقش آنرا در رشد و توسعه اقتصادی و تسریع روند حمل و نقل مهم خواند. وی، روی ایجاد طرزالعمل واحد و جوابگوی ترانسپورتی، از سوی وزارت ترانسپورت و هوانوردی تاکید ورزیده و از شرکت های این سکتور خواست تا نظریات و پیشنهادات شان را در قسمت ترتیب طرزالعمل ترانسپورت، شریک سازند.
در این نشست، در رابطه به طرح ترتیب شده از سوی وزارت ترانسپورت و هوانوردی معلومات مفصل ارائه گردیده و نمایندگان شرکت های ترانسپورتی پیشنهادات مشخص شان را در رابطه به طرح مذکور، با رهبری اتاق شریک ساختند.یکشنبه، ۲۶ سنبله ۱۴۰۲
نشست مشورتی در زمینه طرح تعیین کرایه وسایط نقلیه تناژ بلند، با نمایندگان شرکت های ترانسپورتی برگزار شد